KIRŞEHİR / MUCUR - Fatih Ortaokulu

Ock

Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, kültürel, sportif ve motivasyonel faaliyetlerimizi bir araya getirerek dönem sonu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu özel gün, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz keyifli anlarla dolu bir deneyimdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DULKADİROĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleşen etkinliğimiz; öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Başta koordinasyondan sorumlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Zeki Güngör'e , Özel eğitim öğretmenimiz Yusuf Özdemir'e, okul idaremiz ve tüm öğretmenlerimize; çocuklarımıza motivasyonel anlamda olan katkıları için teşekkür ederiz. Bizlere sponsor olan Çağlayanlar Un ve Yem ve Şanal firmalarına şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde görüşmek dileğiyle..

Ock

Ara

Okul Müdürümüz Aziz Maraşlı, Müdür Yardımcımız Tülay Çakır ve Psikolojik Danışman Esmagül Güdük veli ziyaretlerine devam ediyor. Misafirperverliklerinden ötürü velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerle hoş sohbetler gerçekleştiren heyet daha sonra  öğretmenlerimizle bir araya gelerek eğitim öğretim hakkında bilgi alışverişinde bulundular.